Als je ergens op Facebook een foto tegenkomt van zo’n smakelijk beenhammetje, dan vaagt dat toch om het recept te delen?
Emilie van Koken op Hout, leverancier van Cedarwood Oven- en BBQ planken, maakte deze week een wel erg smakelijke beenham klaar op een ovenplank.
Ook een proberen? Emilie laat zien hoe eenvoudig dat gaat.

BEENHAMMETJE MET APPEL & ROZEMARIJN

Ingredienten:

CedarWood OvenPlank

Beenhammetje /Β 5 takjes rozemarijn /Β 1 appel in partjes /Β 2 eetlepels honing /Β zout /Β peper

Bereidingswijze:

CedarWood OvenPlank weken in water gedurende minimaal 1 uur.

Het beenhammetje even ligt dichtschroeien in koekenpan. Daarna het beenhammetje insnijden, zodat je er een stukje appel en een takje rozemarijn in kunt steken.

Honing, zout en peper over het beenhammetje strooien. Stukjes appel en rozemarijn in het beenhammetje steken.

Per 100 gr, 8 minuten in de oven op 170C.