Met gepaste trots kunnen we vertellen dat ROOKmetSMAAK dealer is van de Fikki Outdoor Oven. Deze stoere oven gemaakt van 3 mm Cortenstaal is niet alleen een plaatje om te zien, maar alle seizoenen van het jaar kun je deze alleskunner gebruiken. De combinatie van tuinhaard, barbecue, buitenoven of buitenfornuis maakt deze buitenoven multifunctioneel.

Op een zwoele zomeravond gebruik je hem als BBQ, in het weekend samen met de kinderen pizza’s of flammkuchen maken? Of wat denk je van een stoofpotje in een Dutch Oven in de herfst of winter? Vul de Fikki Outdoor Oven met hout of houtskool en ga er zelf mee aan de slag. Er gaat echt een buitenkookwereld voor je open!

De Fikki Outdoor Oven wordt geleverd inclusief thermometer, pizzasteen, kookplaat en BBQ rooster zodat je gelijk kunt beginnen.  Door het slimme ontwerp tover je de oven in een handomdraai om van pizzaoven naar BBQ of kookplaat, of gebruik de Outdoor Oven als sfeerhaard tijdens zwoele zomeravonden.

De oven bestaat uit meer dan 40 verschillende lasergesneden plaatdelen welke als een 3D puzzel in elkaar passen en dat is uniek. Met een aantal bouten en moeren wordt alles geborgd zodat het niet meer uit elkaar kan. Gelukkig hoef je niet zelf te puzzelen want de Outdoor Oven wordt gemonteerd bij je afgeleverd.

Ben je net als wij ook enthousiast over deze Outdoor Oven? In onze showroom staat een model welke je na afspraak kunt komen bekijken. Of bestel hem nu!