Terug kijken op wat je de laatste maanden hebt gemaakt en geproefd is leuk. Misschien is het éne net iets beter gelukt als het andere, maar dat hoort bij onze rookhobby! Maar vooruit kijken is eigenlijk nog veel leuker. Binnenkort maak ik dit, of de volgende keer doe ik het zo… Wat zijn jou rook en buitenkook plannen voor dit jaar? Ga je voor het eerst de koudrookgenerator aansteken, of waag je je aan het roken van spek? Zelf ga ik mij de komende tijd bezig houden met ganzenvlees. Al jaren ben ik van mening dat dit (h)eerlijke vlees meer aandacht verdient, en een beter plek op de (vlees)markt. Ik ga het warm- en koudroken, pastrami maken, en wie weet wat nog meer. Uiteraard kun je de resultaten volgende op onze website, FB & IG. Mocht je idee hebben om je hobby (weer) op te pakken, neem dan gerust een kijkje in onze webshop. Veel rook- en buitenkook plezier gewenst!