Gek op saté?

Gek op saté?

3 augustus 2021Buitenkoken, Recepten

Als de BBQ aangaat mag een sateetje zeker niet ontbreken. Maar wil je familie, vrienden en jezelf een keer verrassen met echt lekkere saté, probeer dan eens Golden saté.

Vaderdag | 3 leuke acties en samenwerkingen!

Vaderdag | 3 leuke acties en samenwerkingen!

2 juni 2021Assortiment, Recepten

Zondag 20 juni is het vaderdag. Een dag waarop veel vaders extra aandacht krijgen van hun kinderen. Maar dit jaar voor de ‘vader-buitenkokenist’ geen sokken, zakdoeken of stropdassen! Doe hem een plezier met spullen voor de BBQ, rookkast of om buiten te koken. Speciaal voor deze vaders stellen wij mooie pakketten samen. Maar dat is … Lees meer

Leer alles over warm en koud roken

Leer alles over warm en koud roken

26 april 2021Roken

Heb je een rookkast of oven maar twijfel je soms over materialen, houtsoorten, pekelen of (kern) temperaturen? Dan kun je nu online lekker thuis een ontzettend leerzame workshop volgen van niemand minder dan Meneer Wateetons, auteur van o.a. het boek Over Rook. Hij leert je in 1,5 uur tijd alles over Warm- en koud roken … Lees meer

Zalm op cederhout gerookt met Couscoussalade

Zalm op cederhout gerookt met Couscoussalade

2 april 2021BBQ, Recepten, Roken

Het is Pasen! En daarom hebben we Roy BBQ Grillmeister gevraagd wat er bij hem op het menu staat. Heerlijke zalm op cederhout gerookt met een Cousvoussalade. Hij heeft het recept voor ons uitgeschreven zodat ook wij hier van kunnen genieten!

Koud gerookte eieren

Koud gerookte eieren

23 maart 2021Roken

Als je een beetje geïnteresseerd bent in roken, dan weet je dat je niet alleen vis of vlees kunt roken. Je hebt vast wel eens van gerookte eieren gehoord en misschien zelf al eens geprobeerd? Sinds kort weet bijna heel Nederland dat je ook eieren kunt roken. Begin maart haalde Smoked Eggs het landelijke nieuws … Lees meer

Ben jij ook gek van vis?

Ben jij ook gek van vis?

15 maart 2021Recepten, Roken

Oké ik zal het maar bekennen; ik ben een lekkerbek. Lust graag vlees, maar ben ook gek van vis. Gerookt, gebakken, gestoofd of uit de oven, ik eet het graag. Zo hangt er bij mij in de rookkast niet alleen kabeljauw of sliptong, maar ook wel zalm. Want dat wordt steeds vaker gegeten in ons … Lees meer