100 Jaar Petromax HK500

100 Jaar Petromax HK500

5 oktober 2021Assortiment

De Petromax-hogedruklamp brengt dit jaar al 100 jaar licht in het duister. Met het technische genie van Duits vakmanschap schitteren deze druklampen over de hele wereld nu nog steeds – met een bijna ongewijzigde constructie. Hun duurzame en innovatieve aanpak is tegelijkertijd de hoeksteen voor de creatie van het merk Petromax. Daarom brengt Petromax dit … Lees meer

Zelf zalm warm roken

Zelf zalm warm roken

8 september 2021Recepten, Roken

Rooktonnen en kasten zijn er in verschillende soorten en maten. Van oliedrum tot luxe RVS kast, eigen fabricaat of gekocht. Wat- en waarmee je rookt is niet zo belangrijk, het gaat erom dat je er plezier aan beleefd en na afloop gezegd wordt; ‘Man, man, wat was dat lekker’. Om je rookton of kast te … Lees meer

Gek op saté?

Gek op saté?

3 augustus 2021Buitenkoken, Recepten

Als de BBQ aangaat mag een sateetje zeker niet ontbreken. Maar wil je familie, vrienden en jezelf een keer verrassen met echt lekkere saté, probeer dan eens Golden saté.

Vaderdag | 3 leuke acties en samenwerkingen!

Vaderdag | 3 leuke acties en samenwerkingen!

2 juni 2021Assortiment, Recepten

Zondag 20 juni is het vaderdag. Een dag waarop veel vaders extra aandacht krijgen van hun kinderen. Maar dit jaar voor de ‘vader-buitenkokenist’ geen sokken, zakdoeken of stropdassen! Doe hem een plezier met spullen voor de BBQ, rookkast of om buiten te koken. Speciaal voor deze vaders stellen wij mooie pakketten samen. Maar dat is … Lees meer

Leer alles over warm en koud roken

Leer alles over warm en koud roken

26 april 2021Roken

Heb je een rookkast of oven maar twijfel je soms over materialen, houtsoorten, pekelen of (kern) temperaturen? Dan kun je nu online lekker thuis een ontzettend leerzame workshop volgen van niemand minder dan Meneer Wateetons, auteur van o.a. het boek Over Rook. Hij leert je in 1,5 uur tijd alles over Warm- en koud roken … Lees meer

Zalm op cederhout gerookt met Couscoussalade

Zalm op cederhout gerookt met Couscoussalade

2 april 2021BBQ, Recepten, Roken

Het is Pasen! En daarom hebben we Roy BBQ Grillmeister gevraagd wat er bij hem op het menu staat. Heerlijke zalm op cederhout gerookt met een Cousvoussalade. Hij heeft het recept voor ons uitgeschreven zodat ook wij hier van kunnen genieten!