De Petromax-hogedruklamp brengt dit jaar al 100 jaar licht in het duister. Met het technische genie van Duits vakmanschap schitteren deze druklampen over de hele wereld nu nog steeds – met een bijna ongewijzigde constructie. Hun duurzame en innovatieve aanpak is tegelijkertijd de hoeksteen voor de creatie van het merk Petromax. Daarom brengt Petromax dit jaar op een bijzondere manier hulde aan de krachtige lamp met historisch karakter door het éénmalig uitbrengen van een HK500 Service Box gelimiteerde jubileumeditie.

Petromax HK500 Service Box “100 jaar High-Intensity Light”

Dé onderdelenbox voor de legendarische hogedruklamp: met de gelimiteerde HK500 Service Box heb je altijd de belangrijkste accessoires bij de hand. Deze draagbare metalen doos bevat de basisreserve- en serviceonderdelen voor de drakenlamp en is ideaal voor gebruik binnen- en buiten. Het is een absolute must voor alle verzamelaars en fans: om het 100-jarig jubileum van de Petromax-hogedruklamp te vieren, heeft de Service Box een opvallende retro-look die doet denken aan de legendarische Petromax-transportboxen.

Hoogwaardige kleurenafdrukken en gedetailleerd reliëf geven de HK500 Service Box zijn unieke charme. De inhoud kan op elk moment worden bijgevuld of individueel worden aangevuld, waardoor de jubileumdoos een blijvende metgezel is voor komende avonturen.

Inhoud van de HK500-servicebox

  • set-500 (HK500 Onderdelenset)
  • 66-180 (gereedschapsset)
  • pol (poetsmiddel)
  • pol-t (poetsdoek)

De HK500 Service Box is slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar als gelimiteerde jubileumeditie voor € 54,95 excl. verzendkosten.

ROOKmetSMAAK heeft een aantal van deze Service Boxen op voorraad, mocht je interesse hebben bestel hem hier!