Heb je een rookkast of oven maar twijfel je soms over materialen, houtsoorten, pekelen of (kern) temperaturen? Dan kun je nu online lekker thuis een ontzettend leerzame workshop volgen van niemand minder dan Meneer Wateetons, auteur van o.a. het boek Over Rook. Hij leert je in 1,5 uur tijd alles over Warm- en koud roken van vlees, vis en groente. En wie weet wat nog meer, want eigenlijk kun je alles roken!

Wanneer? Woensdag 28 april van 20:30 tot 22:00 uur. Kun je dan helaas niet? Geen probleem je krijgt een terugkijklink voor als je die avond niet kunt.

Kosten? Slechts € 9,99

Tickets zijn hier verkrijgbaar

WAT GA JE LEREN?

✅ Leer het verschil tussen warm, koud en showroken.
✅ Welke materialen heb je nodig? Het zal blijken dat je zelfs met een kartonnen doos al kunt roken.
✅ Alles over houtsoorten, van beuk tot mesquite.
✅ Alles over pekelen, waarom zouten de helft van het roken is.
✅ Wat kun je allemaal roken (tipje: alles)
✅ Wat zijn de stappen die je moet doorlopen voor een perfect gerookte makreel of worst.
✅ Tips en tricks van de auteur van Over Rook.
✅ Al je vragen beantwoord tijdens de Q&A aan het eind van de workshop.
✅ Online, dus je hoeft niet je haren te wassen na afloop.

Naast het boek Over Rook, zijn ook de boeken Over Charcuterie en Over Worst van Meneer Wateetons. Deze titels zijn verkrijgbaar in de webshop van ROOKmetSMAAK.

Fotocredits: Meneer Wateetons