Wist je dat we naast de mooie lijn met Rub van Noskos, ook Grate Goods verkopen? Niet alleen de bekende AllBrine nr.1 en color pekel, maar ook verschillende rubs en sauzen.

In Amerika, hét land van de barbecue, hebben wij de afgelopen twintig jaar veel inspiratie en ervaring opgedaan met barbecue kruidenmelanges en rubs. Na elke reis werkten we in Nederland verder aan onze eigen unieke barbecueproducten.

We ontwikkelden onze producten in eerste instantie voor deelname aan exclusieve wereldwijde barbecuecompetities. Zo wonnen we in 2015 de internationale ‘Whole Hog Award’ en werden we wereldkampioen BBQ!

Omdat we onze passie voor barbecue graag met andere liefhebbers delen, zijn we twee jaar geleden gestart met het produceren van een eigen premium barbecuelijn voor de Europese markt. Wat begon met een paar doosjes op de achterbank is uitgegroeid tot een exclusief netwerk in Europa. En vanaf nu nemen wij, Wim en Rene, je graag mee achter de schermen om je een kijkje te geven in onze keuken.