Als de BBQ aangaat mag een sateetje zeker niet ontbreken. Maar wil je familie, vrienden en jezelf een keer verrassen met echt lekkere saté, probeer dan eens Golden saté.

Zet gemakkelijk de beste saté op tafel!

Golden Saté is ontwikkeld met de gedachte dat er nog geen fatsoenlijke, kant-en-klare saté kruidenmix was op ketjap basis. De meeste, reeds bestaande kruidenmixen bevatten een hoop zout en waren nog niet volledig klaar voor gebruik. Na een hoop proberen, testen en proeven ontstond daar Golden Saté; dé perfecte kruidenmix om de beste saté mee te maken!

Sate Sate

Het grote voordeel van deze rub is het gemak. Zonder zelf alle verschillende ingrediënten in huis te hoeven halen heb je aan een zakje Golden Saté genoeg.

Sate

Kies welk vlees je wilt gebruiken (kipdijfilet of varkenshaas is aan te raden maar gebruik vooral wat je zelf lekker vindt), snij het in blokjes en voeg 65 gram Golden Saté toe per kilogram vlees.
Laat de kruiden vervolgens minimaal één uur intrekken, maar voor het beste resultaat laat je het 24 uur intrekken. Rijg het gemarineerde vlees aan prikkers of spiezen, stook de barbecue op en grillen maar!

Als de saté gaar is serveer je deze eventueel met je favoriete pindasaus en lekkere bijgerechten, eet smakelijk!

Ook proberen? De Golden Saté rub is bij ons verkrijgbaar voor €12,95.
Ga je de rub proberen? Tag ons dan zeker op Instagram!