Niet iedere dag kom je gerookte ei salade tegen, zeg nou zelf. Afgelopen weekend poste Bianca Gosselink-Gillot uit IJsselmuiden op Facebook in de Smoke & BBQ-groep een berichtje over gerookte ei salade. Natuurlijk trok dat mijn aandacht, en vrij snel kreeg ik deze reactie van Bianca:

Hallo Pieter,

Ik kook mijn aardappel en ei, halveer de eieren en snij de aardappel in kleinere stukjes. Dit rook een nachtje met eiken, maar dit kan ook met beuken.
Ik hou van wat steviger rooksmaak. De volgende dag stamp ik de aardappels. Ik doe er zout, peper (beide gerookt ????) en kerrie doorheen. Op gevoel/naar smaak. Dan gaat er een scheut sap van de augurk doorheen, mayo, ketchup en een beetje curry. Een half gesnipperd uitje en fijn gesneden augurk en stukjes ei.

Dit alles door elkaar mengen en in elk geval 2 uur laten trekken.

Eet smakelijk ????

Bianca bedankt voor het delen!