Zondag 20 juni is het vaderdag. Een dag waarop veel vaders extra aandacht krijgen van hun kinderen. Maar dit jaar voor de ‘vader-buitenkokenist’ geen sokken, zakdoeken of stropdassen! Doe hem een plezier met spullen voor de BBQ, rookkast of om buiten te koken. Speciaal voor deze vaders stellen wij mooie pakketten samen.

Maar dat is nog niet alles. ROOKmetSMAAK heeft superleuke samenwerkingen dit jaar met Solcon, Freshly Fish en Quickjuwels.

Solcon

Op woensdag 2 juni starten we een gave vaderdagactie bij Solcon. Roy de Kok ook wel bekend als bbq_grillmeister deelt hét perfecte vaderdagrecept:
Tomahawk Steak met rozemarijn/zeezout krieltjes
En als klap op de vuurpijl kun je een BBQ-pakket winnen van ROOKmetSMAAK!

Op maandag 14 juni wordt op het IG account van Solcon de winnaar bekend gemaakt.
Heb je meegedaan maar niet gewonnen? Van 2 t/m 18 juni krijg je met de speciale kortingscode 10% korting op je bestelling via de webshop bij ROOKmetSMAAK.

Freshly Fish

Daarnaast verloten Freshly Fish en ROOKmetSMAAK twee BBQ-Boxen en twee pakketten van ROOKmetSMAAK. Dubbel kans dus voor je vader. Volg ons op Instagram voor meer informatie.

Quick Jewels

Maar dat is nog niet alles! Samen met Quick Jewels uit Urk hebben we een prachtig pakket samengesteld voor je vader. Een BBQ pakket aangevuld met iets moois van de juwelier.
Welke vader wil dat nou niet? Binnenkort lees je er alles over op Facebook en Instagram.

Niet gewonnen en je weet echt niet wat je voor je vader moet kopen? Uiteraard verkopen wij ook cadeaubonnen!