Hete vuren_cover.indd

Hete vuren;
grillen & koken op houtskool & briketten

Barbecuen is al lang niet meer alleen
iets voor in de zomer. En nog beter:
dure hardware is niet per se nodig om te
genieten van een mail stuk gegrild vlees.
Welk type barbecue je ook hebt, met de
juiste kennis en techniek kan iedereen
koken op hout, houtskool en briketten.

Prijs: € 24,95 incl. btw

 

9200000021947490

Het ultieme handboek over warm & koud roken!
In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten
over het roken van vlees, vis en groenten:
het verschil tussen warm en koud roken,
de materialen die je als thuisroker ter
beschikking staan (van rookpan, rookkast
en barbecue tot koudrookgenerator en
rookpistool), de subtiele smaakverschillen
tussen roken op eik, beuk, hickory of hooi
en de ideale temperatuur waarop je je hout
(onder meer in de vorm van mot of snippers)
laat smeulen.

Prijs: € 24,95 incl. btw

9200000011243932

Uit de rookoven
Thuis voedsel roken kan iedereen.
Dit boek geeft heldere uitleg over de diverse
technieken; warm of koud roken, de specifieke
effecten van verschillende houtsoorten,
rookkruiden, roken op thee en roken met
zeezout. Met heerlijke en verrassende
recepten met vis, vlees, kaas, groenten en noten.

Prijs: € 9,95 incl. btw

1001004006407303

Rookoven
In dit boek laten we zien dat roken niet
moeilijk is en lekker smaakt. Door te
variëren met rookmot creëert u bovendien
een persoonlijke, favoriete smaak. In dit
boek vindt u 35 bijzondere recepten die u
kennis laten maken met de bijzondere,
lekkere smaak van gerookte gerechten,
van fingerfood en voorgerechten tot
hoofdgerechten met vlees of vis.

Prijs: € 9,95 incl. btw

9200000015016057

Rooktechnieken
Roken is niet alleen een van de
oudste conserveringsmethoden,
maar ook veruit de smakelijkste!
Of het nu vlees, vis, groente of kaas
betreft, roken geeft al deze
voedingswaren een heel bijzonder
aroma. En het leuke is dat u voor het
roken van voedsel geen kostbare
professionele uitrusting nodig heeft.
Een kogelbarbecue of wok met deksel
volstaat om die heerlijke rooksmaak
te verkrijgen.

Prijs: € 20,00 incl. btw

 

9200000040774578

Het rookboek
Roken is een eeuwenoude,
breed toepasbare manier om
voedsel te conserveren.
De verleidelijke geur van rokend
hout is maar moeilijk te weerstaan,
maar je hoeft niet per se naar buiten
om de zoete, zoute, gerookte smaak
te bereiken. Jeremy beschrijft het
verschil tussen warm en koud roken en
laat zien hoe je met behulp van specerijen
de perfecte smaakbalans in gerookt
voedsel bereikt. De prachtige
stap-voor-stap-foto's helpen bij het rookproces.

Prijs: € 24,50 incl. btw

BB_Strawbridge_omslag_groenten en roken_def.indd

Roken, drogen en pekelen
leert u hoe u van verse producten zoals vlees,
vis, zeevruchten en eieren heerlijke traktaties
maakt. Met behulp van de eenvoudige
instructies kunt u zelf gaan pekelen, zouten,
drogen en roken.

Dick & James Strawbridge zijn experts op
het gebied van het goede leven en dat is het
leven dat ze leiden op Newhouse Farm, hun
boerderij in Cornwall in Zuidwest-Engeland.

Prijs: € 16,95 incl. btw

 

cover 1 klein

De Gans
Dit Thema Tijdschrift vertelt het hele verhaal
over de gans in Nederland. Zodat je als je deze
winter ganzen ziet overtrekken, niet alleen
denkt: goh, wat mooi. Maar ook: zouden deze
ganzen nog leven aan het einde van de winter?
En wat vind ik daar eigenlijk van?

Prijs: € 8,95 incl. btw

Roken, drogen en pekelen
leert u hoe u van verse producten zoals vlees,
vis, zeevruchten en eieren heerlijke traktaties
maakt. Met behulp van de eenvoudige
instructies kunt u zelf gaan pekelen, zouten,
drogen en roken.

Dick & James Strawbridge zijn experts op
het gebied van het goede leven en dat is het
leven dat ze leiden op Newhouse Farm, hun
boerderij in Cornwall in Zuidwest-Engeland.

Prijs: € 16,95 incl. btw