De kerstdagen staan voor de deur dus er mag weer nagedacht worden over het kerstdiner! Wil je met de kerstdagen mooi- en eerlijk vlees op tafel zetten? Denk dan eens aan gans. Dit smakelijke vlees is ruim voldoende beschikbaar, maar niet het vlees dat je iedere dag bereid. We hebben hier een mooi filmpje van gevonden, en in combinatie met de Meater plus thermometer kan er niets meer mis gaan. Eet smakelijk!

Hieronder staat het filmpje van MEATER. Van ons nog een kleine tip: een beetje rook erbij kan echt geen kwaad, appel of kers combineert prima! De Meater plus thermometer vind je hier.

Hoe gans te bereiden?

Wil je meer inspiratie verzamelen voor de kerstdagen, oud&nieuw of andere feestdagen? Bijvoorbeeld een heerlijk kerstdiner, nagerecht, vis, vlees en groente roken of recepten voor de barbecue of Dutch Oven? Volg ons dan ook op Pinterest! Ook zijn wij te vinden op Instagram en Facebook waar wij dagelijks inspiratie en onze mooie producten delen. En tag ons natuurlijk vooral in jullie mooie gerechten! We zien graag het resultaat.

Heb je vragen over een product of recept? Neem gerust contact op, we helpen jullie graag!

Ga jij dit jaar voor gans bij je kerstdiner?

Eet smakelijk!