Stoofpotje Wild Zwijn Wang op de Joystove

Stoofpotje Wild Zwijn Wang op de Joystove

3 december 2018Buitenkoken, Recepten

Eind november werd Daniël Steenbeek eigenaar van een Joystove. Regelmatig wordt deze aangestoken, en in een Dutch Oven kookt hij buiten heerlijke gerechten. Buitenkoken zoals het bedoeld is. Daniël deelt op deze website zijn recept Wild Zwijn Wang met een knol/aardappel puree en groentechips. INGREDIËNTEN Voor de Stoof: 1,7 kilo Wild Zwijn wangen 2 rundvlees bouillonblokjes … Lees meer

Feuerhand rommelmarktvondst enzo

Feuerhand rommelmarktvondst enzo

25 oktober 2018Assortiment

FEUERHAND stormlantaarn. Tijdens onze vakantie kwam ik op een rommelmarkt deze Feuerhand stormlantaarn tegen. Had dienst gedaan in het Belgische leger en daarna ingepakt in een enorme laag vet. Maar na een flinke schoonmaakbeurt kan ik hem weer gebruiken. Het leuke is dat ROOKmetSMAAK deze Feuerhand kwaliteits stormlantaarns ook gewoon nieuw verkoopt. Gezellig nu het … Lees meer

Rib Eye boven een driepoot bereiden

Rib Eye boven een driepoot bereiden

8 juli 2018Buitenkoken

Dat je een driepoot gebruikt om bijvoorbeeld boven open vuur een heerlijke goulash in een bográc (heksenketel) te maken, weten de meeste buitenkokers wel. Maar dat je er ook een mooi stuk vlees aan kunt hangen om te garen boven open vuur, dat is voor sommigen een verrassing. Kevin Kok uit Almere kwam dit tegen … Lees meer

Win jij The Basterd medium?

19 juni 2018BBQ

☀ Doen jullie al mee met de actie in samenwerking met Spar ten Napel ?☀ Ben jij al een poosje opzoek naar een super gave Kamado BBQ? Lees dan snel verder want Spar ten Napel uit Creil en ROOKmetSMAAK hebben een fantastische actie! Koop je boodschappen bij Spar ten Napel in Creil, en je krijgt bij elke €15,- aan boodschappen … Lees meer

Gratis BBQ magazine Vuur

Gratis BBQ magazine Vuur

3 mei 2018Assortiment

Tijdens de aftrap van de Nationale BBQ weken werd het BBQ magazine Vuur gepresenteerd. In samenwerking met onze leverancier 200Fahrenheid mogen wij de komende tijd bij iedere bestelling gratis dit splinternieuwe magazine weggeven. Uiteraard zolang de voorraad strekt.

Boerenmarkt bij Restaurant Vroeg in Bunnik

Boerenmarkt bij Restaurant Vroeg in Bunnik

15 april 2018Evenement

Restaurant Vroeg is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1599, die tot 1735 dienst heeft gedaan als herberg. Gelegen in de prachtige landelijke omgeving van Bunnik vlakbij Utrecht. Vroeg is niet alleen een restaurant maar ook een bakkerij waar de hele dag door vers brood wordt gebakken. Twee keer per jaar wordt in de boomgaard … Lees meer

Oerhammetjes in de Rookkast of BBQ

Oerhammetjes in de Rookkast of BBQ

11 april 2018BBQ, Recepten, Roken

Pascal Pluijmaekers #vivelavie uit Zuid-Limburg zijn stelregel is: Koken hoeft niet moeilijk te zijn, als het maar lekker is. Dat blijkt ook weer uit zijn recept voor Oerhammetjes. En het leuke is dat je ze zowel in de rookkast als in de BBQ kunt bereiden. De oerham is eigenlijk de kuit van het varken; een … Lees meer